top of page
Anker 1
TAXI SERVICE

TAXI SERVICE

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf in de regio Moerdijk? Dan bent u Taxi Moerdijk aan het juiste adres.  Wij bieden u veilig & comfortabel  vervoer geheel naar uw wensen.

 

Wij verzorgen taxivervoer in regio Moerdijk, Breda, Zevenbergen, Drimmelen, Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal, Oosterhout en Raamsdonksveer.

 

Ons Taxivervoer is beschikbaar voor 1 t/m 4  personen.

Wilt u worden vervoerd met meer dan 4 personen.

Kiest u dan voor onze “taxibus” service.

TAXIBUS SERVICE

Bent u op zoek naar betrouwbaar groepsvervoer in de regio Moerdijk? Dan bent u Taxi Moerdijk aan het juiste adres. Wij bieden u veilig & comfortabel  vervoer geheel naar uw wensen.

 

De taxibusjes worden veel ingezet bij o.a. bedrijfsuitjes, pendeldiensten, teamuitjes, kinderpartijen, vrijgezellen-feestjes, tours naar bezienswaardigheden, restaurantbezoek, congressen, naschoolse opvang en popconcerten.

 

Onze taxibus service is bedoelt voor 5 t/m 8 personen per busje.
Wanneer u vervoer nodig heeft voor een grotere groep is dat uiteraard ook mogelijk.Heeft  u vervoer nodig voor meer dan 8 personen kies dan voor onze “Touringcar” service.

 

Wij verzorgen groepsvervoer in regio Moerdijk, Breda, Zevenbergen, Drimmelen, Etten-Leur, Halderberge, Roosendaal, Oosterhout en Raamsdonksveer.

TAXIBUS SERVICE

TOURINGCAR

Naast de taxiservice, wordt voor grotere groepen touringcarvervoer op maat verzorgd. Variërend van 9 tot 55 personen per bus. 

 

Onze afdeling Touringcar planning organiseert jaarlijks specifieke trips voor bedrijven, verenigingen, instellingen, scholen, etc.

 

Hierbij kunt u denken aan een dagje uit met de vereniging, een familiefeest of een bedrijfsuitstapje. Deze worden speciaal samengesteld aan de hand van uw wensen.

TOURINGCAR

Zakelijk vervoer

Tijd is kostbaar. Drukbezette zakenmensen weten daar alles van. Een directievergadering in Breda, een lezing in Rotterdam, een congres in Antwerpen. De ene afspraak stapelt zich op de andere. Taxi Moerdijk biedt u een oase van rust in een overvolle agenda. Bij Taxi Moerdijk word uw reistijd effectief omgezet werktijd of ontspanning.

BEDRIJFS TAXI

UITSTAPJES

Bent u bezig met het organiseren van een uitstapje voor op uw werk, uw vereniging, uw familie of uw vriendengroep. Wij verzorgen graag het vervoer voor deze dag. Of het nou een grote of kleine groep is, met valide of minder valide personen, wij bieden u vervoer op maat.

 

Tips voor uitstapjes:

 

Steden

Winkelcentra, Markten, Restaurants. 

Plezier

Kinderparken, Dierentuinen, Bioscoop

Sportfaciliteiten

Sportwedstrijden, Stadions, Teamuitjes

Bezienswaardigheden

Burchten, Kastelen, Monumenten

Cultuur

Theater, Musea, Tentoonstelling

Natuur

Parken, Tuinen, Grotten

UITSTAPJES

AIRPORT SERVICE

Veilig & comfortabel, van en naar, ieder gewenst vliegveld in Nederland, België en Duitsland met Taxi Moerdijk. Wij staan elk moment van de dag voor u klaar om uw vakantie op een onbezorgde manier te laten beginnen.

 

Naar het vliegveld

Voordat wij u naar het vliegveld brengen controleren wij de situatie op de weg en  zorgen ervoor dat u op tijd op de luchthaven arriveert.

 

Van het vliegveld

Bij aankomst wacht de chauffeur op het vooraf afgesproken ophaalpunt. Wij houden via internet uw vlucht in de gaten en weten hierdoor, ruim van tevoren, of er sprake is van vertraging of annulering. U hoeft dit niet apart aan ons door te geven. Dus ook bij een vertraagde vlucht staan wij op tijd op u te wachten op de luchthaven.

AIRPORT SERVICE
24/7 service Taxi Moerdijk

24/7

taxi service

Voordelige tarievenTaxi Moerdijk

voordeligste

tarieven

Taxi Moerdijk pinnen is mogeijk

pinnen

is mogelijk

Taxi Moerdijk betrouwbaar en veilig

betrouwbaar

en veilig

Taxi Moerdijk representatief wagenpak

representatief

wagenpark

Taxi Moerdijk gecertificeerde chauffeurs

gecertificeerde

chauffeurs

visa-mastercard-americanexpress.png

OP WEG ZONDER ZORGEN MET TAXI MOERDIJK

I'M AN ORIGINAL CATCHPHRASE

I’m a paragraph. Double click here or click Edit Text to add some text of your own or to change the font. This is the place for you to tell your site visitors a little bit about you and your services.

bottom of page